Kawasaki ZX-4R Forum banner
121 - 140 of 881 Posts
Osłona chłodnicy ELS Carbon/Kevlar jest wreszcie dostępna.

Ma fajny asymetryczny wzór, który mi się podoba. Lekki i niezniszczalny, jest również o wiele łatwiejszy do wytarcia niż metalowe.

Image

Image

Oto metalowa, którą zdjąłem. Porównajmy wagi.

Image

Image

Image

Osłona ELS jest o 40% lżejsza niż metalowa. Zamontujmy ją za pomocą kilku opasek zaciskowych. Możesz użyć śrub, ale nie ma takiej potrzeby.

Image

Image

Image

Image
Czy nadal Ci się to podoba?

O tak! To fantastyczne.
Właśnie to zamówiłem. Przejście przez jego stronę było łatwe, aby to zamówić, ale kiedy nadszedł czas płatności, byłem zmuszony do skorzystania z PayPal. Nienawidzę tej firmy. Próba przeprowadzenia płatności była frustrująca! PayPal nie chciał przyjąć mojej płatności. Próbowałem kilka razy. Musiałem kilka razy zmienić przeglądarkę, aż użyłem tej, którą lubił. Jeśli to jedyny sposób zapłaty za przedmiot od niego, nie będę tam więcej robić zakupów. Mam tylko nadzieję, że to jest tego warte.

Mój również wygląda fantastycznie. O wiele lepiej niż srebrny aluminiowy dodatek, który tam miałem.
Zamówiłem Kawasaki i miesiąc później nadal nie mają pojęcia, kiedy zostanie wysłane, więc anulowałem dziś zamówienie. Ten jest o 50 dolarów droższy niż ten, który płaciłem za Kawasaki. Mam nadzieję, że warto.

Discussion starter · #132 ·
Zamówiłem Kawasaki i miesiąc później nadal nie wiedzą, kiedy zostanie wysłane, więc anulowałem dziś zamówienie. Ten jest o 50 dolarów droższy niż ten, za który płaciłem za Kawasaki. Mam nadzieję, że warto.
Jest naprawdę wyjątkowy w porównaniu do wszystkich innych na rynku. Nie będziesz rozczarowany.

Image

Discussion starter · #133 ·
Właśnie to zamówiłem. Przejście przez jego stronę było łatwe, ale kiedy nadszedł czas płatności, byłem zmuszony do skorzystania z PayPal. Nienawidzę tej firmy. Próba przeprowadzenia płatności była frustrująca! PayPal nie chciał przyjąć mojej płatności. Próbowałem kilka razy. Musiałem kilka razy zmienić przeglądarkę, aż użyłem tej, którą lubił. Jeśli to jedyny sposób zapłaty za przedmiot od niego, nie będę tam więcej robić zakupów. Mam tylko nadzieję, że to jest tego warte.
Ugh, to nie brzmi fajnie. Obiecuję, że warto!

Jest naprawdę wyjątkowy w porównaniu do wszystkich innych na rynku. Nie będziesz rozczarowany.

Image
Czy ELS jest pomalowany czy to naklejka? Myślisz, że łatwo byłoby to usunąć?

Ta tylna osłona siedzenia Amazon za 29 dolarów jest znacznie lżejsza (prawie 13 uncji mniej) niż ta Kawasaki.

Nie jest jednak dostarczana z mocowaniem 11057-2879 za 2 dolary, które jest potrzebne z tyłu.

Miałem już zamontowaną osłonę Kawi, więc osłona Amazon po prostu wskoczyła na miejsce. Pozwoli mi to zachować drogą osłonę Kawasaki na później, jednocześnie ciesząc się oszczędnością wagi, gdy motocykl kontynuuje dietę.

Kawasaki po lewej, Amazon po prawej.

Amazon nie ma napisu "Ninja", gumowa podkładka jest wtopiona w osłonę i jest z twardego plastiku, a pod spodem nie ma metalowego mocowania.

Image

Image

Image
Jak wygląda dopasowanie kolorów? Byłem zaskoczony, jak ciężka była osłona siedzenia OEM.

Discussion starter · #140 ·
Jak podoba Ci się szyba MRA i czy zapewnia ona większą ochronę przed wiatrem lub dziwne podmuchy?
Zapewnia większą ochronę, ale zdecydowanie ma pewne niepożądane podmuchy. Oryginalna szyba pozwalała czystemu powietrzu uderzać w moją środkową część ciała, MRA podnosi warstwę graniczną brudnego powietrza wyżej i sprawia, że ​​jazda po autostradzie jest nieco mniej komfortowa.

121 - 140 of 881 Posts