Człowieku, to zdecydowanie najlepiej wyglądający układ wydechowy, jaki do tej pory widziałem, który naprawdę pasuje do ogólnego projektu i nie jest głupio drogi, czyli poniżej 800 $, w przeciwieństwie do wszystkich innych
Przepiękny motocykl.Mam jeden na mojej Ninja400 i uwielbiam jego wygląd na motocyklu.
Chciałem coś o niskim profilu i to pasowało idealnie.
Brzmi świetnie, trochę drogo, ale warte każdej złotówki. View attachment 6346 View attachment 6347
Jest tak głośny jak większość krótkich układów wydechowych z megafonem.Jak głośny jest ten wydech? Czy tłumik DB pomaga go wyciszyć?
Nie ma w tym absolutnie nic złego. Widziałem przez lata wiele motocykli, które miały tylko połączenia wsuwane bez użycia jakiegokolwiek mocowania sprężynowego lub opaski zaciskowej, ponieważ rury i tak rozszerzają się mocniej na środkową rurę przed przejściem do tłumika.tak, muszę odpuścić. Naprawdę nie podoba mi się pomysł braku sprężyn lub zacisków trzymających te połączenia razem. Wolę też kolektory z rurami krzyżowymi. Rozumiem jednak ten urok, wygląda schludnie i jest tańszy niż wiele innych.
Droga? Nienawidzę gubić wydechu! Najpierw straszne, a do tego dochodzi rozdzierające uszy BAHHHHHHHHHHaha, kiedyś zgubiłem całą nakładkę…